Tænk salg allerede når du køber din bil

23 juni 2021 Lotte Hindsberg

De fleste biler skal på et eller andet tidspunkt sælges igen, hvad enten du har købt en ny eller brugt, og derfor giver det god mening allerede fra start at tænke i salg, selvom det kan lægge år fremme i tiden frem for først at tænke på det når den skal sælges. Især hvis du gerne vil have flest mulig penge for bilen retur.

Det betyder ikke at du ikke skal bruge bilen, men blot at du skal være opmærksom på hvordan du behandler den. En pæn bil med en korrekt udfyldt servicebog, er nemmere at sælge end det modsatte.

Hvad kan du gøre?

At passe på sin bil er ikke så besværligt som det kan lyde. Du skal blot undgå at ryge og spise mad i bilen. Fedtfingre er aldrig populære. 

Derudover skal du sørge for at bilen kommer til de lov- og regelmæssige servicesyn hos et autoriseret værksted.

Når du skal sælge så sørg for at du har gjort bilen ren inden du tager billeder og skriv en sandfærdig beskrivelse af bilen. Også om de ting der evt. skal laves. Det øger tilliden og gør det nemmere at sælge. Det gælder både hvis du vil sælge via en forhandler eller selv vil sætte den til salg. 

Du kan vælge selv at sælge bilen eller finde en forhandler, der sælger brugte biler i Svendborg. Den sidste løsning er klart den nemmeste, da du ikke skal bruge tid og kræfter på at snakke med mulige købere. Du skal dog også forvente at tjene lidt mindre på bilen. 

Hvis du har planer om at du skal have en ny bil kan du overveje at lade din brugte bil indgå i handlen, ofte vil du få mere for din gamle bil, når du køber en ny samme sted end hvis du sælger den separat. 

Flere Nyheder