Skab et dramatisk look med eyeliner

13 november 2020 Astrid Pedersen

Drømmer du om et intenst blik med flot indrammede katteøjne? Så kan du med fordel indlemme en lækker eyeliner i din makeupsamling.

Hvilken slags eyeliner skal jeg vælge?

Der findes forskellige typer af eyeliner som hver især tjener sit eget formål. I den ene ende af spektret finde du den klassiske Khol stift. Med en Khol stift kan du tegne på den våde kant, og skabe et lækkert smokey eyes look på det øvre og det nedre øjenlåg. Khol stift er nemlig beregnet til at blive tværet lidt ud efter påføring, så du får en flot udfadende effekt.

Så er der den lidt mere præcise øjenblyant, som du kan bruge til at tegne øjen omgivelserne op. En øjenblyant kan også bruges på den våde kant, men kan ikke på samme måde tværes ud som en Khol stift. Mange kvinder bruger desuden øjenblyant til at udfylde mellemrummene mellem vipperne, og til at give brynene ekstra farve.

Med en gel eyeliner kan du male endnu mere præcist. Den lidt cremede konsistens er nem at arbejde med, og du kan skabe rigtig flotte effekter med dette enkle redskab. Det kræver blot en pensel som er tynd eller skrå, alt afhængig af hvilken effekt du ønsker – en tynd linje eller en tyk vinge i afslutningen af stregen.

Så kommer vi til den originale flydende eyeliner, som absolut ikke er for amatører. Med en flydende eyeliner kan du komme til at ligne Cleopatra eller Askepots stedmoder alt afhængig af dit håndelag og din erfaring med denne form for eyeliner. Det kan tilrådes at du øver dig ofte og grundigt i at lægge din flydende eyeliner før du bruger den uden for hjemmets fire vægge – og at du har rigeligt med makeup fjerner til rådighed for projektet!

Du kan finde den perfekte eyeliner på sephora.dk

Flere Nyheder