Sådan finder du en dygtig tandlæge

02 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Det er aldrig rart at skulle til tandlæge. Særligt ikke, hvis du har lidt af en frygt for tandlæger. Dog er det vigtigt, at du besøger din tandlæge årligt, hvis du vil have tænder, der er i god stand. Hvis du gerne vil finde en ny tandlæge, så er der nogle ting, du kan være opmærksom på. Læs med i dette indlæg, hvor vi har skrevet om tre ting, du skal holde øje med, når du skal booke tid hos en tandlæge.

 

 

1. Hvad siger andre folk?

Ligesom ved alt andet, så kan det være en god idé at læse nogle anmeldelser af en tandklinik. Her kan du få et bedre overblik over, om andre er tilfredse med tandlægen og de arbejdsmetoder, som han eller hun gør sig i. Det kan være forskellige typer af behandlinger, som folk har lavet en anmeldelse af. Det vigtigste er, at du føler dig komfortabel med tandlægen, og du ved, de har den rette ekspertise inden for området.

Hvis du har en særlig skræk for tandlæger, så kan du med fordel nævne det, hvis du ringer personligt til dem. Så ved de, at de skal tage højde for dette, når du ankommer. Men læs anmeldelser som noget af det første, før du bestiller tid til tandlægetjek.

 

2. Hvad er deres prisklasse?

Det er ikke just billigt at gå til tandlæge. Hvis du ikke er medlem af Danmark, så kan det godt blive en dyrere omgang for hver gang. Du kan starte med at undersøge, hvordan prisklassen ligger hos de forskellige tandlæger. På denne måde kan du bedre vurdere, om du reelt har råd til at være fast patient hos dem. Prisen kan godt variere alt efter hvorhenne i landet, du søger på tandlæger. Tandlæger i stor byen er f.eks. ofte lidt dyrere end andre steder. 

 

3. Kan de tilbyde den rigtige behandling?

De fleste tandlæger kan tilbyde normale behandlinger, som rodbehandling, tandrensning, eller fjernelse af visdomstanden. Hvis du skal have mere komplicerede behandlinger, såsom en rodspidsamputation, tryklåsproteser eller tandbro, så skal du være sikret på, om tandlægen kan udføre det. De fleste vil have en liste over deres behandlinger på deres hjemmeside. Ellers ring til den pågældende tandlæge, så du er sikret. 

Du kan finde en dygtig tandlæge via dette link: https://www.milletand.dk/

Flere Nyheder