Mangler du vvs på Amager?

17 august 2021 Johanne Hansen

Find den helt perfekte VVS’er

Vi kender alle sammen det, at når vasken er i stykker eller andet, så kan man blive åh så irriteret. For der findes bare ikke noget være, end når tingene ikke virker. Derfor er det også vigtigt, at se sig om efter andre løsningerne, når det hele brænder på: En VVS’er med andre ord. 

Især hvis du bor på Amager eller andre dele af København, er det vigtigt at have en god VVS’er ved hånden, når uheldet er ude. Ikke blot fordi, at det er irriterende, men især også fordi, at i nogle af de ældgamle Københavner lejligheden kan du risikere at det påvirker resten af boligbyggeriet – ikke nice! Og det synes dine naboer med garanti heller ikke. Så er det lige pludseligt vigtigt at kende god vvs på amager.

Men hvordan skal man finde den helt rigtige VVS’er til sit job? Der er nogle få ting, du kan være på udkig efter: 

Punkt 1:

Er han eller hun autoriseret? Hvis ikke han eller hun er autoriseret i systemet: Sikkerhedsstyrelsen autorisationsregister, kan det være du skal overveje en anden VVS’er.

Punkt 2:

Er VVS firmaet med i en brancheforening? De fleste VVS’ere er medlem af en brancheforening med en tilhørende garantiordning, der sikrer dig som kunde, hvis der for eksempel opstår fejl eller noget ikke virker, efter VVS’eren har været forbi dig. 

Punkt 3:

VVS’er firmaer har vidt forskellige områder, som de arbejder på. Det betyder, at uanset hvad du skal have lavet, kan ethvert VVS firma ikke bare gå ind og hjælpe dig. De kan selvfølgelig give deres bud på, hvad løsningen kunne være, men når det er sagt, kræver det altså en viden og en erfaring på området. 

Vær derfor sikker på, at den VVS’er du har valgt, lige præcis kan løse dit problem på dit område.

Flere Nyheder