Hvad er en god terrasse pris?

25 januar 2021 Astrid Pedersen

Er du i besiddelse af eget hus med en rummelig have? Så bør du overveje at få opført en træterrasse.

Hvorfor skal jeg få bygget en træterrasse?

Når sommeren ikke indbyder til udlandsrejser vil mange vælge at holde sommeren hjemmei Danmark. Dette skruer naturligt nok priserne på sommerhuse op i et leje hvor man nærmest lige så godt kunne tage på krydstogt. Derfor er der mange fordele ved at holde ferien hjemme på matriklen. Og her kan en træterrasse være med til at skabe de perfekte rammer for udendørs hygge og aktivitet.

Kan jeg selv opføre min terrasse?

Der er mere arbejde i at opføre en holdbar og solid træterrasse end du måske umiddelbart går rundt og tror. I hvert fald hvis den skal holde en høj standard hvad angår såvel konstruktion som materialer.

En god træterrasse skal helst kunne holde sig både pæn og funktionel i mere end én sæson. Det betyder at fundamentet skal være 100% i orden, så terrassen ikke synker og braser sammen. Og derfor bør du vælge at lade en dygtig håndværker om at designe og opføre din træterrasse.

Hvad koster en terrasse, som holder en solid kvalitet?

Det gode ved at lade faglærte håndværkere forestå opførelse af din nye træterrasse er at du kan betragte terrassen som en investering i din bolig.

Med en lækker træterrasse udført i gode, slidstærke materialer kan du nemlig øge værdien af ejendommen – og dette vil komme dig til gode i forbindelse med et salg i fremtiden. En træterrasse er således et aktiv for huset på flere måder: Du giver din familie ekstra livskvalitet, får et større råderum i boligen, og tilfører din ejendom ekstra værdi.

Du kan se eksempler på flotte og funktionelle træterrasser, og få et godt tilbud på opførelse af din nye træterrasse, på kun-terrasser.dk.

Flere Nyheder