Hvad er cupping massage?

26 februar 2021 Astrid Pedersen

Cupping massage er en særlig form for behandling, som ofte ydes i forbindelse med en massage – eller som substitut for en sådan.

Cupping har været kendt som helsebringende metode i såvel den østlige som den vestlige del af verden i mange hundrede år. Ved traditionel cupping varmes glas kopper op med levende ild og placerede dernæst på huden, fortrinsvis på ryggen, af patienten. Når luften i koppen køles ned opstår der et undertryk hvilket bevirker at vævet trækkes op i koppen.

Nu om stunder foregår cupping ved hjælp af mekaniske sugekopper og er en langt mere kontrolleret proces. Du har måske set store purpurrøde og cirkel formede plamager på eksempelvis olympiske svømmere – disse stammer fra cupping terapi som har til formål at fremme blod gennemstrømningen i det valgte område.

Ved cupping massage trækkes sugekopperne hen over kroppen og skaber ved deres undertryk en massage lignende effekt. Ved cupping massage løsnes bindevævet fra musklerne således at disse blødes op og stivheden i bevæge apparatet forsvinder.

Hvor kan jeg få cupping massage i Vamdrup?

Hvis du er bosiddende i området omkring Billund, Vejen, Kolding eller Vamdrup kan du med fordel vælge Tik Saras Massage hvis du ønsker en god og vel udført cupping massage.

Hos Tik Saras Massage får du udført massage af den dygtige og erfarne Tik Sara som har mange års erfaring inden for massage discipliner så som Thai massage, sports massage, cupping massage og den forskønnende og foryngende Gua Sha massage. Du er i trygge hænder hos

Tik Saras Massage uanset hvilken massage form du foretrækker. Og du vil altid kunne få en rigtig god cupping massage i den lille hyggelige klinik som har sin centrale beliggenhed i Vejen.

Du kan læse mere om såvel cupping massage som om Tik Saras Massage, og booke tid til en behandling, på hjemmesiden tiksarasmassage.dk

Flere Nyheder