Fysiurgisk massage er godt mod en række lidelser

12 marts 2021 Emilie Jacobsen

Lider du af spændingshovedpine, smerter i ryg og skuldre eller ømme muskler, kan det være en god ide for dig, at du overvejer fysiurgisk massage. Det er en massageform, hvor massøren arbejde i dybden med sener og muskler – udelukkende ved at bruge hænderne. Massageformen kan bruges på en række forskellige måder, alt efter hvilke problemer du gerne vil have afhjulpet. 

Leder du efter fysiurgisk massage i Århus, kan du for eksempel kontakte Dorthe Margrethe. Hun har stor erfaring på området kan derfor hjælpe dig af med en række forskellige lidelser – eller i hvert fald lindre dem. Dine graviditetsgener forsvinder nok ikke af massage, men først når barnet er født, men derfor kan massagen stadig godt være dejligt lindrende alligevel. 

Meget mere end bare massør

Udover at være fysiurgisk massør har Dorthe Margrethe dog også uddannet sig inden for en række forskellige andre områder. Det er for eksempel som kranio sakral terapeut og som hesteterapeut. Hun har altså stor erfaring med at behandle både dyr og mennesker på en række forskellige måder. 

Kranio sakral terapi er en massage af hovedet, der kan hjælpe med at afhjælpe en række forskellige former for spændinger. Det kan for eksempel være hovedpine og rygsmerter. Derudover hjælpe terapien også på en række psykiske lidelser. For eksempel hvis du har tankemylder eller har problemer med at sove. 

Det kan lyde lidt skørt, at du kan få behandlet din hest det samme sted, som du selv bliver behandlet, men det er faktisk muligt hos Dorthe Margrethe. Hun udfører nemlig også kranio sakral terapi på heste. Her handler det også om, at hun løser op for spændinger i hestens krop ved at massere dens hoved. Det kan altså være med til at give din hest en bedre bevægelsesfrihed. Det er særligt vigtigt, hvis det er en hest, der bliver brugt til konkurrencer. 

Flere Nyheder