Få råd til den bil du ønsker dig med flexleasing

14 april 2021 Astrid Pedersen

De fleste af os sætter pris på at køre i en lækker bil. Måske har du prøvet at leje en af dine drømmebiler, mens du var på ferie, og nærmest ærgret dig over at komme hjem til hverdagen og en helt almindelig kedelig bil.

Men sådan behøver det ikke at være. Du kan nemlig gøre drømmen om at cruise rundt i en luksus bil til virkelighed med flexleasing. Og det uden at det kommer til at koste dig spidsen af en jetjager.

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er en særlig leasing model hvor du ikke betaler hele bilens registrerings afgift med det samme. Denne bliver fordelt ud over hele leasing perioden hvilket betyder at du ikke hænger på en kæmpe udgift som skal betales på én gang.

I Danmark er nye biler belagt med skyhøje afgifter som bliver beregnet som en procent sats af bilens værdi. Dette betyder at især de store dyre biler i luksus klassen bliver ekstra og særligt dyre i anskaffelse og således ikke er til at komme i nærheden af for almindelige lønmodtagere. Men med flexleasing kan det altså lade sig gøre at finansiere en af de helt dyre biler, også selv om du ikke kan prale af den helt store tegnedreng.

Du kan således komme til at trille rundt i en Bentley, en Mercedes, en BMW eller måske endda en Lamborghini eller en Ferrari uden at det vælter dit budget. Det er blot at indgå en fordelagtig flexleasing aftale med den rette udbyder – så har du luksusbil for alle pengene lige så længe som du ønsker.

Hvor kan jeg flexlease min drømmebil?

Hos SpecialCars kan du finde et stort udvalg af nye flexleasing modeller fra mærkerne Audi, Bentley, BMW, Land Rover, Maserati, Mercedes, MINI, Porsche, Volkswagen og Volvo. Se dem alle på hjemmesiden SpecialCars.dk.

Flere Nyheder