Er det nu den rette dør, du har fat i?

28 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Selvom døre kan være noget så forskellige, så kan de virkelig også ligne hinanden, for der måske kun er nogle småting, der skiller dem ad.

Det kan man blandt andet se, når man besøger Klarfonster.se, hvor det er muligt at købe mange forskellige døre.

For indgangspartier og dørkarme kan være meget forskellige fra hjem til hjem, så man skal måske lige bruge en anden udgave af den dør, som man har udset sig, hvorfor det er godt, at man kan få en anden dør, der ser lidt anderledes ud eller har en anden pasform end den, som man havde fokus på.

Man kan også opdage, at man har målt forkert, eller målene ikke passer, når man får døren hjem, for selvom man måler præcist op – tror man – så er der tit forskel på, hvad der er teori og praksis, når det kommer til at sætte døren.

Dörrar

Der var en enkelt dør, så var der to – og så mange!

Måske beslutter man sig for, at man hellere vil have en dobbeltdør ud til ens terrasse, men den model, som man har nu, kan man godt lide, men så er det heldigt, at man tit kan få en en udgave af en enkeltdør, som der også findes som en dobbeltdør.

Det kan jo også være, at man har for travlt med at komme hjem med den dør, som man har købt, og så viser det sig, at man faktisk har valgt den forkerte dør nede i forretningen.

Så kan det da også ske, at man får leveret den forkerte dør, men det kan være svært at se, hvis døren ligner mange andre i samme kategori.

Derfor skal man lige tjekke det efter, når man får døren hjem, eller man er på vej ud af forretningen: Er det nu den korrekte dør, som man står med?

Flere Nyheder