Bliv klogere på Microsoft Project gennem et kursus

01 november 2021 Silje Hansen

advertorial

Går du med overvejelser om Microsoft Project er det rette for dig? Microsoft Project er det ideelle program for den type af virksomhed der ønsker at strømline opgaver i forskellige grupper. Det er et af de bedste programmer at anvende, hvis du skal projektstyre en opgave.

For dig som ikke kender Microsoft Project, har vi lavet denne artikel for at du kan blive klogere på, hvad det er for et program, hvorfor du bør anvende det i din virksomhed samt, hvor du finder det bedste kursus til at lære at bruge Microsoft Project. 

Hvad er Microsoft Project?

Microsoft Project er et populært program blandt mindre og mellemstore virksomheder. Det kan med andre ord kaldes et projektstyringsprogram som en del af Microsoft Office pakken som de fleste kender. Det er et program der hjælper en gruppe med at have styr på de enkelte konkrete opgaver. Du kan blandt andet bruge programmet til at planlægge et projekt fra start til slut. Du kan også bruge programmet til analysere og styre projektet, så det kommer i mål efter hensigten.

Der er flere fordele ved at anvende Microsoft Project. For det første giver dig mulighed for at flere kan arbejde på samme projekt. Her slipper I for at have flere forskellige dokumenter I kigger på, da alle kan arbejde på det samme projekt.

Derfor skal du vælge et kursus i Microsoft Project

Der er i dag mange projektleder der foretrækker at arbejde i Microsoft Project. Det gør det nemmere for afdelingen eller gruppen at sikre sig at projektet kommer godt i mål. Det er også et nem måde at lave et overblik til ledelsen på, da man kan se hele projektets gang ved at åbne det i Microsoft Project.

Hvis du derfor har en ny projektleder i teamet eller ønsker at dine medarbejdere skal lære at bruge programmet, kan du med fordel sende dem på et Project kursus.

Flere Nyheder