3 tips til at give dit badeværelse et nyt look

28 oktober 2021 Steffen Hansen

advertorial

Dit badeværelse behøver ikke være kedeligt og hvidt. Der er mange måder, hvorpå du kan forvandle dit badeværelse. Der er ingen rigtig og forkert måde at gøre det på. Hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan give dit badeværelse et helt nyt look, så kan du læse med her. Vi har nemlig lavet en liste med tre tips til, hvordan du kan gøre dit kedelige badeværelse flot. 

Farver på badeværelset

Du kan skifte dine kedelige og hvide badeværelsesvægge ud med spændende og farverige vægge. Dette kan du blandt andet gøre ved at male dem, eller ved at sætte farverige klinker eller fliser op. Du kan også sætte farver på dit badeværelse i form af møbler og matchende håndklæder. 

Pynt og planter

En anden måde, hvorpå du kan udsmykke dit badeværelse, er i form af pynt. Dette kan være stearinlys, skulpturer eller plakater på væggene. Det kan også være brugbar pynt, som for eksempel en pæn bakke til din håndsæbe eller hylder til alle dine ting. 

Planter er også en måde, hvorpå du kan give dit badeværelse mere liv. Du kan selv vælge, om du blot ønsker et par planter hist og her, eller om du ønsker en masse planter, så dit badeværelse vil føles som en jungle. Undersøg derfor, hvilke planter der egner sig til, og kan leve, på dit badeværelse. Der findes nemlig planter, der trives bedst i mere fugtige omgivelser. 

Udsmyk dit badekar

Et tredje bud til udsmykning af dit badeværelse er, at du kan male dit badekar. Dette kan du gøre selv, eller du kan hyre en professionel til at male det for dig. Dermed opnår du et fuldstændig fejlfrit resultat. Du kan male dit badekar i lige den farve, eller det mønster, du ønsker. Tag kontakt til et firma, der specialiserer sig indenfor maling til badekar og hør, hvad de kan gøre for dig. 

 

Flere Nyheder