3 gode råd til indretning af dit kontorlokale

20 maj 2022 Steffen Hansen

advertorial

Ens kontor er et vigtigt rum. Om du sidder ude i et åbnet kontormiljø, bag nogle skillevægge eller i et lukket lokale, så er indretningen ret så vigtig. Hvis du leder efter en måde at få dit kontor til at føle dig mere hjemme, eller hvis du bare vil give rummet lidt personlighed, får du her tre tips til at indrette dit kontor med henblik på at få et bedre arbejdsmiljø.

 

led lysstofsrør

 

1. Få nogle planter ind

Planter er kendt for at skabe et fredfyldt område og forbedre koncentrationsniveauet, så det er en god idé at tage nogle med ind på dit kontor. Hvis du ikke har en grøn tommelfinger, er der masser af plantemuligheder, der kræver meget lidt vedligeholdelse. Kaktus, sukkulenter og luftplanter er alle gode valg, der vil er med til at sætte liv i dit kontorlokale.

 

2. Tilføj nogle kunstværker

Kunstværker kan være med til at få dit kontor til at føles mere som et hjem. Det kan også være en kilde til inspiration, når du føler dig fastlåst i et projekt. Vælg noget, som du elsker, og som afspejler din personlighed. Det kan være et foto, et print eller et maleri. Du kan sågar vælge en masse plakater, som du kan dekorere dit kontorlokale med. Det kan være motiverende citater eller bare noget abstrakt kunst, du kan købe.

 

3. Køb det rigtige lys

Belysning er vigtigt i alle rum, men det er især vigtigt på et kontor. Du skal sikre dig, at der er nok lys til at se, hvad du laver, men ikke så meget, at det virker forstyrrende for dit arbejde. Køb en skrivebordslampe til dit arbejdsområde, og vælg en blødere, omgivende belysning til resten af rummet. Du kan endda købe lysstofrør til loftet, så du får den bedste type af belysning i dit kontorlokale.

Du kan kigge på en masse forskellige lysmuligheder via linket her: https://mrperfect.dk/57-led-lysstofror 

Flere Nyheder